Deel dit artikel ‹ Terug

AS zaterdag kijkdag bij huurwoningen plan 't Spoor in Mill

Geplaatst op: donderdag 7 november 2013


Twee weken geleden is het hoogste punt bereikt bij de bouw van de nieuwe huurwoningen in Mill. Om iedereen de mogelijkheid te geven er een kijkje te nemen, is er aanstaande zaterdag 9 november een kijkdag. Dit aan de Houtwolstraat 44 van 12.00 uur tot 13.00 uur.

“In totaal bouwen we 14 grondgebonden woningen in plan het spoor die voor huur in aanmerking komen,” vertelt Jos de Groot van Peters Projectontwikkeling in Schaijk. “ Deze woningen variëren in maat en uitstraling en zodoende hebben we voor elke doelgroep een passende woning. We hebben Rij en Hoekwoningen, maar ook woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Verder hebben de woningen een tuin met een terras, zijn afgewerkt met keuken en sanitair en voorzien van de laatste eis omtrent isolatie en daardoor erg energiezuinig.”

De huurwoningen zouden in eerste instantie overgenomen worden door Mooiland Maasland. “Zij haakten af. Maar de vraag naar huurwoningen is zo groot, dat we besloten hebben ze toch te bouwen en ze in eigen beheer te gaan verhuren,” vertelt Jos de Groot. “Maar wanneer men belangstelling zou hebben een woning te kopen, dan kan dat uiteraard ook.” Op dit moment staan op ’t Spoor ook nog een nieuwe patiowoning, een tweekapper en een aantal vrije bouwkavels te koop. “We gaan er ook nog appartementen en energieneutrale woningen bouwen.”

De 14 huurwoningen zijn aan het einde van het jaar beschikbaar. Meer weten? Stuur dan een mailtje naar verhuur@pp-s.nl. Telefonisch kan men contact opnemen met:
Twan Poels Makelaardij 0485-319220
Berheze Makelaars Uden 0413-243818