Deel dit artikel ‹ Terug

Wie wordt de ondernemer van het jaar?

Geplaatst op: maandag 4 november 2013


Inwoners bepalen winnaar Publieksprijs
Het is nog een paar dagen wachten op de ontknoping van de achttiende editie van Rabobank Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg, maar de genomineerden zijn intussen bekend. Drie ondernemers die de afgelopen jaren blijk hebben gegeven van ‘een sterk staaltje ondernemerschap’ binden op donderdag 7 november de strijd aan met elkaar. Het gaat om Gerard van Haren van het Cuijkse Van Haren Installaties, Jan Thomassen van Vivara uit Vierlingsbeek en Willie van Dinther van het gelijknamige Velpse mechanisatiebedrijf.

Tijdens het gala van de Ondernemersprijs worden vier prijzen uitgereikt: de Rabobank Ondernemersprijs, de Publiekprijs, de Zilveren Ondernemersprijs en de Starter van het Jaar. De winnaar van de Publieksprijs wordt gekozen door de inwoners van het Land van Cuijk en Noord-Limburg. De andere prijswinnaars worden bepaald door een deskundige jury.

Inwoners stemmen mee
Sinds 2012 mogen alle inwoners van het Land van Cuijk en Noord-Limburg hun stem uitbrengen op hun favoriete ondernemer. Voorheen was de eer alleen aan bezoekers van het jaarlijkse gala. Het publiek kan haar stem online laten horen via www.deondernemersprijs.nl. Klik vervolgens op ‘Stemmen Publiekprijs’ en breng uw stem. Iedere inwoner kan één keer stemmen. De online stemmen worden samengevoegd met de stemmen die tijdens het gala worden uitgebracht. De gezamenlijke stemmen bepalen de winnaar van de Publieksprijs.

Laatste kaarten

De achttiende editie van de Rabobank Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg vindt zijn climax in de verkiezing bij Fitland in Mill. Dit jaar is dit spectaculaire gala op donderdag 7 november. De laatste kaarten kunt u alleen nog telefonisch bestellen via 0486 - 47 77 77.

advertentie