Deel dit artikel ‹ Terug

Help om Hovsep en zijn gezin te laten blijven

Geplaatst op: maandag 4 november 2013



Alle leden van de CDA fractie Boxmeer hebben de online petitie ondertekend om de voorgenomen uitzetting van Hovsep Khachatryan (30 jaar) te voorkomen. Daarnaast roepen zij ook anderen op hun handtekening te zetten.
De Boxmeerse CDA fractie staat pal achter de actie van Burgemeester Van Soest om per brief en telefonisch een dringend beroep te doen op staatssecretaris Teeven om de voorgenomen uitzetting Hovsep Khachatryan (30 jaar) in te trekken van harte te ondersteunen.
Hovsep Khachatryan kwam vanuit Armenië naar Nederland toen hij 16 was. Hij heeft een verblijfsvergunning en is ingeschreven bij de gemeente Boxmeer. Hij is inmiddels getrouwd en heeft twee kinderen in de leeftijd van 1,5 en 3 jaar oud. Na zijn komst naar Nederland heeft hij voortgezet onderwijs gevolgd en hij werkt bij Marel Stork Poultry Processing BV in Boxmeer. Volgens de immigratiedienst heeft de heer  Kahchatryan destijds op verkeerde gronden een verblijfsvergunning gekregen. Dat betekent dat hem nu uitzetting boven het hoofd hangt.
Steun Hovsep Khachatryan en help mee een dringend beroep op de staatssecretaris te doen om coulance te betrachten bij de beoordeling van de situatie van de heer Hovsep Khachatryan en zijn gezin.

Via de volgende link is de online petitie bereikbaar:
http://hovsepmoetblijven.petities.nl/ .

Namens CDA-fractie,
Twan Stiphout
Fractievoorzitter CDA
06-22452728
twan.stiphout@cdaboxmeer.nl