Deel dit artikel ‹ Terug

Winnaars prijsvraag woonbeurs ontvangen prijs.

Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013


Wethouder Arthur Baudet: “Met ruim 3.000 bezoekers mag de organisatie tevreden zijn.”

Land van Cuijk en Gennep, 31 oktober 2013 – Zaterdag 5 en zondag 6 oktober werd de eerste Maasvallei Wonen Beurs gehouden in het Ebben Inspyrium in Cuijk. Samen met de gemeente Gennep namen de gemeenten Land van Cuijk deel met een gezamenlijke stand, waar de verschillende actuele woningbouwprojecten werden gepresenteerd.

Prijswinnaars
De prijsvraag die de gemeenten uitschreven (“Raad het exacte aantal ballonnen!”) is gewonnen door Elco Elbers uit St. Agatha. Hij zat er met 485 ballonnen slechts 5 naast. De Cuijkse wethouder Arthur Baudet overhandigde de prijs: een ballonvaart voor twee personen. Jesper Hendriks uit Beers leverde de mooiste kleurplaat in, waarmee hij winnaar is geworden van de picknicktafel.

Succesvol
“De regionale bouw- en woonbeurs Maasvallei Wonen is met ruim 3.000 bezoekers echt een succes te noemen”, aldus wethouder Arthur Baudet. “Zo’n zestig bedrijven actief op het gebied van wonen, bouwen en verbouwen hebben zich van hun beste kant laten zien. Dat de gemeenten St. Anthonis, Boxmeer, Cuijk, Grave en Mill en St. Hubert zich hier gezamenlijk (samen met de gemeente Gennep) hebben gepresenteerd, zegt voldoende over de samenwerking die we in het Land van Cuijk op allerlei gebieden zoeken.”
advertentie