Deel dit artikel ‹ Terug

Berichtje voor liefhebbers van "Levensliederen".

Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013


Op zondag 17 november vindt er evenals vorig jaar een smartlappenmiddag plaats in café 't Heike aan de Leeuwerikstraat 68 te Mill.
Het belooft een gezellige middag te worden met medewerking van 3 koren, te weten: De Sluiszangers uit Lithoijen en Zowwa Zuuver uit Oploo. Deze 2 koren zijn nog relatief jong, ze zijn in 2010 opgericht. De Sluiszangers tellen 60 leden en noemen zich een dynamische club die voor plezier en kwaliteit zorgt. Ook Zowwa Zuuver is een gezellig en enthousiast koor met zo'n 35 leden en ze treden regelmatig in deze regio op.
Natuurlijk treden ook De Straetlappen weer op. Deze groep van 72 mensen is in Mill en omgeving al wat langer bekend en organiseert deze middag samen met café 't Heike.

Vanaf 13.00 uur worden de koren ontvangen en het optreden begint om 13.15 uur met het openingswoordje van de voorzitter.
Daarna gaan we gezellig inhaken en meezingen met de koren. Om 17.45 sluiten we af waarna er nog gelegenheid is voor een gezellig samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij hopen op een grote opkomst en bent U enthousiast geworden kom dan gerust eens luisteren op een van onze repetitie avonden en sluit U aan bij het koor. Wilt U meer weten over De Straetlappen kijk dan op onze site: www.straetlappen.nl