Deel dit artikel ‹ Terug

Zaterdag 26 oktober blues met Destination the band in Mill

Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013


Het bluesseizoen is bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill in volle gang. Dat wil zeggen dat iedere laatste zaterdagavond van de maand de klok op blues staat. Op tal van andere momenten is er overigens ook regelmatig live muziek in Royal. Zo was er afgelopen zondag nog een super gezellig en druk bezocht reünie concert van Label en The Wheels. Maar aanstaande zaterdag (26 oktober) staat de blues er in al zijn facetten centraal vanaf 22.00 uur met Destination the band. Toegang is uiteraard helemaal gratis.

Zes ervaren, enthousiaste en gedreven muzikanten die op hun eigenwijze wijze muziek maken. Dat is Destination the Band. Een solo meer of minder dan in het origineel, het maakt voor de heren muzikanten niet uit. Plezier maken, dat is de rode draad bij hun optredens. Zij brengen een breed repertoire. Van de echte onvervalste blues tot stevige rock-‘&-roll, een optreden van deze band is meestal een feest van herkenning voor de muziekliefhebber. Dat zal komende zaterdag 26 oktober in café Royal in Mill niet anders zijn.

Een overzicht van tal van andere activiteiten in en rond café Royal is te vinden op de website: www.caferoyalmill.nl. Kijk overigens vaker op deze agenda, want er komen regelmatig nieuwe activiteiten bij.