Deel dit artikel ‹ Terug

Winnaar Blèravond in Mill wint 250 euro aan consumptiebonnen!

Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013


Dit jaar is het nog aantrekkelijker om deel te nemen aan de Blèravond van Stichting Carnaval Mill op zaterdag 16 november. Want voor de winnende carnavalsschlager is er niet alleen de eeuwige roem, de grote Gèrmebokaal en een CD opname, maar ook nog eens voor 250 euro aan consumptiebonnen. De nummer 2 ontvangt consumptiebonnen ter waarde van 50 euro. Reden genoeg dus om een gooi te doen naar deze hoofdprijs.

Ondertussen zijn er al diverse aanmeldingen binnen. Maar er is uiteraard voldoende ruimte voor meer muzikaal talent. Iedereen die deel wil nemen aan deze Blèravond kan contact opnemen met de organiserende commissie via bleravond@germelaand.nl. Telefonisch kan dat via Henriette Hendriks op tel. 0485-451655. Ook als er wel een idee is maar nog geen kant-en-klare carnavalsschlager kan de organiserende commissie assisteren.

De Blèravond wordt gehouden op zaterdagavond 16 november vanaf 20.30 uur in de theaterzaal van Myllesweerd in Mill. Deze avond is er ook een optreden van de GèrMills, is de presentatie in handen van Jack Brienen en zal het 56e prinsenpaar van ’t Gèrmelaand verschijnen. Geluid, verlichting en afterparty zal DJ Jack verzorgen.

Meer weten over carnaval vierend Mill? Zie www.germelaand.nl

advertentie