Deel dit artikel ‹ Terug

Bij Sjef creatief bezig Zijn

Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013


Vanaf november ontstaat er weer een mooie nieuwe samenwerking in de gemeente Boxmeer. Joosje Martens van Zijn en Tineke Verhees van Sjef Kok gaan samen dagarrangementen aanbieden.

De jongedames kennen elkaar al van de middelbare school, waarna hun wegen scheiden. Een tijd geleden kwamen ze erachter dat ze beiden voor zichzelf waren begonnen. Een leuk eerste gesprek volgde. ‘Allebei zijn we creatief bezig, de een met beeldende kunst en de ander met eten’ zegt Joosje, ‘de ideeën vlogen dan ook over tafel.’ Uiteindelijk hebben ze ervoor gekozen om dagarrangementen te organiseren waarbij de groepen eerst creatief aan het werk gaan en daarna de keuken in duiken. ‘Alles gebeurt in de kookstudio; we hebben daar een prachtige lichte plek waar ruimte is voor ieders eigen creativiteit’ legt Tineke uit. De activiteiten zijn divers; met een vriendengroep of vrijgezellenfeest kan er bijvoorbeeld gevilt worden en daarna gezellig samen gekookt en gegeten. Daarnaast worden er activiteiten aangeboden voor bedrijven. ‘Samen met je team beeldend de kracht van je team of bedrijf uitdrukken is een goede manier van teambuilden’ vertelt Joosje die afgestudeerd beeldend therapeut is.

De activiteiten zijn voor groepen vanaf 6 personen. Af en toe is er een inschrijfmiddag waarbij iedereen zich kan inschrijven. De eerste open inschrijving is op 8 november. Het thema is dan winter en er worden ovenwanten gevilt en een winters menu bereid. De kosten hiervoor zijn 75 euro p.p.
(inclusief materiaal, maaltijd en drankjes). Aanmelden kan via tineke@sjefkok.nl.