Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe Locatie voor Kever Winter Festijn

Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013


En telkens weer verrassend, vernieuwend en groeiend in succes! Ondanks de crisis in Nederland gaat het met het Kever Winter Festijn extreem goed. Goede PR, goede communicatie, veel netwerken en vernieuwend bezig zijn zorgt ervoor dat de bezoekersaantallen blijven stijgen. Dit in sterk contrast met andere evenementen die enkel een daling zien in de bezoekersaantallen.

Het Kever Winter Festijn inmiddels het grootste luchtgekoelde indoor evenement blijft spannend door vernieuwingen die niet geheel toevallig op ons pad komen. Na ruim 20 jaar zien we dat diverse organisatielocaties zoals onze eerste locatie; manege de Leysing te Liessel, het beursgebouw in Eindhoven, het voormalig automuseum Autotron en nu de gerenommeerde beurslocatie MECC in Maastricht; welke internationaal erg hoog staat aangeschreven met ons in contact gekomen zijn omdat zij zagen dat deze unieke beurs in Europa erg veel te bieden heeft. Na een recent bezoek aan het MECC te Maastricht menen wij als organisatie er zeker van te zijn dat deze 4de wisseling weer een meerwaarde zal zijn voor deze unieke beurs die al meer dan 22 jaar zich uitermate bewezen heeft.

We zullen meer en nieuwe bezoekers en standhouders weten te enthousiasmeren in binnen- en buitenland door het hoge niveau van deze niet te evenaren indoor beurs. 22 jaar hebben we laten zien dat de Luchtgekoelde Volkswagens bij de echte “die-hard” het hart sneller laten kloppen.De locatie in het zuidelijke puntje van Nederland valt goed te combineren met een gezellig weekend Maastricht, Vaals, Valkenburg of het drie-landen-punt. Het heuvelachtige Limburg geeft je het gevoel van even in het buitenland te zijn terwijl wij met zijn allen erg trots mogen zijn op dit mooie stukje Nederland. Voor sommigen een bezoekje dicht bij huis, voor anderen een rit wat verder van huis dan Rosmalen maar wat voorop staat: Het Kever Winter Festijn is een Feest voor elke VW-liefhebber jong en oud, het is een genot om naar toe te gaan in een rustige en evenementloze periode in de winter.

Graag tot 4 en 5 januari 2014 in beursgebouw het MECC te Maastricht!! Be There!!!

De toegangsprijzen zijn zowel op zaterdag als op zondag:
Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang
Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 5,00 p.p. per dag
Volwassenen € 12,50 p.p. per dag
Clubleden van de aanwezige clubs ontvangen op vertoon van hun ledenpas € 2,50 korting p.p. per dag. Dit geldt voor 1 persoon per pas.
Klassieke Volkswagens Gratis Parkeren Indoor
T25/T3 Bus Gratis Parkeren Indoor
New Beetles Gratis Parkeren Indoor
Overige auto’s € 10,00 per auto per dag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Organisatie Kever Winter Festijn
Henk van Eijk tel. 0493-470060
Walter Smits tel. 06 - 53402283
Of bekijk onze website: www.keverwinterfestijn.nl

Centraal Postadres: Bezoekadres:
Kever Winter Festijn MECC Maastricht
Boerenkamplaan 58 Forum 100
5712 AG Someren 6229 GV Maastricht

Email: info@keverwinterfestijn.nl