Deel dit artikel ‹ Terug

Optreden: Gerard van Maasakkers ‘ALLEZ’

Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013


20 oktober | 14.30 uur & 20.00 uur | € 20,00 | Nederlandstalig

Gerard van Maasakkers won in 2012 de Annie M.G. Schmidtprijs en werd uitgeroepen tot ereburger van Brabant. Na Lijflied, zijn vorige, ingetogen programma, geeft Van Maasakkers in ALLEZ woorden en muziek aan zijn levenslust, met liedjes die lekker in het gehoor liggen. En met groot gemak. Een bijzonder en warm theaterconcert in de Nightclub van Roepaen en wel 's middag en 's avonds!

Groot gemak, is het geheim van de smid; het geheel is herkenbaar en toegankelijk. Het lijkt eenvoudig, maar het is zeer weloverwogen. Met dezelfde mensen; Rob Ligthert zorgt opnieuw voor een fijnzinnige theatrale regie en natuurlijk weet Van Maasakkers zich weer omringd door zijn voortreffelijke muzikanten: Harry Hendriks, Mike Roelofs en Arthur Lijten. Ook de bijdragen van Peer Wittenbols mogen niet onvermeld blijven.

Gerard van Maasakkers won in 2012 de Annie M.G. Schmidtprijs en werd uitgeroepen tot ereburger van zijn provincie. Maar de nuchtere Brabantse poëet heeft de blik alweer vooruit gericht. Zijn oeuvre, dat al gauw zo’n 35 jaar singer/songwriterschap behelst, wordt dit seizoen weer uitgebreid met tal van mooie nieuwe liedjes. Want ook boven de rivieren valt hij in de smaak met zijn melancholie en bijzondere aandacht voor het alledaagse.

Marketing Roepaen Podium
Lotte Kuijpers
pr@roepaen.com
www.roepaen.com

advertentie