Deel dit artikel ‹ Terug

Tonnie Klomp Abraham van de maand september

Geplaatst op: maandag 30 september 2013


Vrijdag 27 september werd Tonnie Klomp aan de Kampweg in Mill 50 jaar. Hij zag echt Abraham. Niet alleen levende exemplaren die hem de hele dag door bezochten, maar ook stonden er enkele opblaasbare versies van de Verhuurschuur voor zijn deur. Onder alle 50-jarige die in september zijn aangemeld, is Tonnie gekozen tot Abraham van de maand!

Kent u ook iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert die binnenkort 50 jaar wordt? Laat dat dan tijdig weten via 50jaar@deverhuurschuur.nl. Iedere maand wordt namelijk onder alle inzendingen de Abraham of Sarah van de maand gekozen en deze wordt door de Verhuurschuur uit Mill verrast met een grote opblaasbare Abraham of Sarah voor de deur.

Iedereen die een 50-jarige aanmeldt ontvangt sowieso 25% korting op de huur van een opblaasbare Abraham of Sarah. Wordt uw kandidaat gekozen tot Abraham of Sarah van de maand? Dan is de huur van het door u gereserveerde materiaal uiteraard helemaal gratis.
Zie voor de collectie en het reserveren van opblaasbare feestfiguren, spelmateriaal, springkussens en blikvangers www.deverhuurschuur.nl
advertentie