Deel dit artikel ‹ Terug

Carbootmania in Boxmeer

Geplaatst op: woensdag 20 augustus 2008


24 augustus aanstaande wordt er weer de Carbootsale Boxmeer gehouden. En ook deze derde carbootsale is uitverkocht!

Carroll Janssen en Joris van der Wijst, de twee organisatoren van de Carbootsale Boxmeer melden dit. Volgens beide dankt de carbootsale het succes aan de unieke opzet van deze rommelmarkt, de enorme aantallen bezoekers en de schitterende locatie.

“de carbootsale trekt veel particuliere standhouders die deze rommelmarkt makkelijk vinden omdat je er zo met je auto op kunt rijden. De te verkopen spulletjes stal je namelijk naast je auto uit op een zelf meegenomen tafel of zeiltje. Voor gezinnen of ouderen een gezellig dagje uit en een leuke zakcent toe. Voor de kosten hoeft men het niet te laten want een standplaats is er al vanaf €10,00. De standhouders kwamen in het begin veelal uit de plaatselijke omgeving maar inmiddels krijgen we ook veel aanmeldingen van daar buiten”

“ook de bezoekers zijn enthousiast en staan vanaf 9.00uur letterlijk aan de poort te dringen. Ze komen werkelijk van heinde en verre. Soms alleen, soms hele gezinnen en het mooiste is dat ze allemaal wel iets van hun gading vinden. Tegen een leuke prijs natuurlijk want het blijft een echte rommelmarkt. 24 augustus is er ook een muzikaal duo wat publiek en standhouders extra zal vermaken”

“de locatie is werkelijk fantastisch zeggen beide. Enkele honderden meters van de A73 en de toegang naar Boxmeer. De bezoekers mogen gratis parkeren en worden keurig naar hun parkeerplaats geleid. Uiteraard is er ook rekening gehouden met de mindervalide bestuurders. De Witte Brug zorgt voor een oergezellig terras op de sale waar niemand iets te kort komt. Koffie, broodjes en ijs in overvloed, lekker mensen kijken, Hollandse gezelligheid ten top!”

De organisatie nodigt iedereen van harte uit om op bezoek te komen de 24e augustus.
De Carbootsale wordt gehouden op het buitenterrein van restaurant De Witte Brug,
St Anthonisweg 63 te Boxmeer. (Afslag 6 a73) Geopend voor bezoekers van 9.00 tot 15.00uur. Toegang € 1,20 en kinderen t/m 12 jaar gratis. Parkeren is gratis.

Inschrijven voor 24 augustus kan niet meer. Voor inschrijvingen voor de laatste Carbootsale Boxmeer op 5 oktober kan men terecht op www.carbootsaleboxmeer.nl of 0478 – 63 25 07

De Carbootsale Boxmeer wordt georganiseerd in samenwerking met Volleybal vereniging RVB Switch
advertentie