Deel dit artikel ‹ Terug

Anneke van Giersbergen, Miguel Boelens & Corrie van Binsbergen

Geplaatst op: donderdag 26 september 2013


13 oktober | 16.30 uur | € 15,50 | muzikale ontmoetingen

Ook dit maal staan ‘muzikale ontmoetingen’ centraal. Of het nu gaat om een singer songwriter met een jazzmuzikant, literatuur gekoppeld aan muziek, of een ontmoeting met theater. Het gaat om dat wat ‘on the spot’ gebeurt. Als publiek zit

je in de intieme setting van de Nightclub met je neus bovenop een uniek en eenmalig concert! In het voorjaar waren Toon Tellegen, Frédérique Spigt, Anne Soldaat en Kees van Kooten te gast. Dit seizoen zijn het ook niet bepaald de minsten die bereid zijn een kijkje in de keuken te geven en de ontmoeting aangaan met Corrie van Binsbergen, bassist Hein Offermans, drummer Yonga Sun en een speciale gastmuzikant.

Anneke van Giersbergen
Anneke van Giersbergen is bekend van de metalband 'The Gathering'. In 2007 besloot ze deze band te verlaten om zich meer te richten op muziek die haar persoonlijk meer raakt. Samen met haar nieuwe band 'Agua de Annique' bracht ze in 2009 de plaat 'In Your Room' uit. Momenteel treedt ze weer op onder de naam Anneke van Giersbergen. Eind september komt haar nieuwe album 'Drive' uit.

Gastmuzikant Miguel Boelens
Saxofonist Miguel Boelens beweegt zich zowel in de jazz- als popmuziek. Miguel is een veelgevraagd sessiemuzikant en speelt alle saxofoons. Sinds 2010 is hij als docent verbonden aan Artez conservatorium Arnhem.

Na het concert is er buffet van Wereldkoks, waar u de keuze van de artiest van de dag kunt eten. Buffet € 15,- p.p. (vooraf reserveren via info@roepaen.com!)

Marketing Roepaen Podium
Lotte Kuijpers
pr@roepaen.com

Programmeur Roepaen Podium
Chris Tangelder
0485 - 516070