Deel dit artikel ‹ Terug

Feestelijke opening bloemenatelier Rosan's bloemen in Mill

Geplaatst op: woensdag 25 september 2013


Op zaterdag 28 september opent Rosan’s bloemen haar deuren op de Berentsweg in Mill.

“Na meer dan 20 jaar in het bloemenvak is het dan nu zover dat ik mijn eigen atelier ga starten.” Dat vertelt Sandra Mutsaarts (40 jaar) uit Mill. “nadat ik al mijn diploma’s heb gehaald ben ik in 1992 begonnen als bloemiste in een bloemenwinkel. Maar nu ga ik dan eindelijk mijn droom verwezenlijken door mijn eigen atelier en webwinkel te beginnen.”
Via haar webwinkel, Rosansbloemen.nl biedt Sandra tal van zaken aan op het gebied van bloemen. Sandra: “Van boeket, bruidsboeket, rouwbloemwerk, bedrijfsabonnementen tot gelegenheidsbloemwerk. Verder ga ik elke maand enkele workshops verzorgen, waar men zich nu al voor aan kan melden. De ideeën voor de najaar en herfstworkshop staan al klaar.” Het is echter ook mogelijk om bij Rosan’s bloemen kinderfeestjes (workshop) te houden.
De bestellingen voor bloemen, boeketten of een van de andere diensten verloopt via de website. Sandra: “Vervolgens kan men het op de afgesproken tijd in mijn atelier ophalen, maar we kunnen het uiteraard ook bezorgen. Voor bruids en rouw bloemwerk is alles mogelijk. Desgewenst ga ik ook bij belangstellenden langs om de mogelijkheden en wensen te bespreken.” Alle bloemen worden door Sandra rechtstreeks van de veiling of groothandel ingekocht. “Dus dat betekent dat de bloemen altijd vers zijn en ik op alle wensen kan ingaan.”

De feestelijke opening zal plaatsvinden op zaterdag 28 september van 11.00 uur tot 17.00 uur, iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het atelier om een mooie presentatie van bloemwerk te zien. Zo krijgt u een goed idee van het geen Rosan’s bloemen zoal te bieden heeft. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. Tijdens deze officiële opening kunt u zich ook al aanmelden voor de workshops. Er zijn die dag diverse voorbeelden van bloemstukken die daarbij gemaakt worden te zien.

Ook kunt u natuurlijk nu alvast een kijkje nemen op www.rosansbloemen.nl

Rosan’s bloemen Berentsweg 7a in Mill gaat vanaf 28 september van start!
advertentie