Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw bluesseizoen bij Café Royal in Mill start 28 september

Geplaatst op: maandag 23 september 2013


Komende zaterdag, 28 september, start het nieuwe bluesseizoen bij Café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Zoals gebruikelijk is er tot en met april iedere laatste zaterdag van de maand live blues te horen. Dit seizoen start komende zaterdag om 22.00 uur met Blues Commitment. Uiteraard is ook dit seizoen iedere bluesavond weer gratis toegankelijk.

Blues Commitment is een redelijk nieuwe band in de hedendaagse bluesscene die de kroegen wil laten swingen. Dit met dampende blues en soul zoals The Blues Brothers en The Commitments dat deden. Dit repertoire, aangevuld met uitstapjes naar swingende nummers van andere artiesten, gaat er voor zorgen dat een avond Blues Commitment garant staat voor een avond plezier. Dit alles met een grote groep ervaren musici. Dit compleet met blazers en zowel een zanger als maarliefst 2 zangeressen, die samen op hun eigen wijze de blues nieuw leven inblazen. Stevige, maar ook zeer gevoelige blues staat hiervoor op hun repertoire.

Meer weten over het komende bluesseizoen of alle andere activiteiten in en rond Café Royal in Mill? Zie dan de site www.caferoyalmill.nl