Deel dit artikel ‹ Terug

Lezing: De stille communicatie van je hond.

Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013


Wat is de oorzaak van ongewenst gedrag van een hond. Vertoont een hond dit gedrag ook naar soortgenoten als er geen sprake is van inmenging van de mens? Of houdt de hond met zijn gedrag ons een spiegel voor? Durf je het aan deze spiegel op te pakken en de echte taal van je hond je hond te leren observeren, begrijpen en er naar te handelen? Kies je voor ondersteuning en begeleiding in plaats van controle en gehoorzaamheid?

Samen met Conny Ermen-Weerepas, gediplomeerd gedragstherapeut (International Dog Behaviour and Training School) en complementair natuurgeneeskundige, gaan we op zoek naar de stille communicatie van je hond.

De lezing is niet alleen geschikt voor hondeneigenaren maar ook voor mensen die juist niets met honden hebben of er zelfs bang voor zijn. Deze manier van inzicht verkrijgen geeft je handvatten hoe je met honden omgaat.

Dinsdag 1 oktober bent u van hart welkom in Gemeenschapshuis De Kleppenburg aan het Europlein 4 in Oeffelt. De lezing start om 20.00 uur. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.biblioplus.nl en verkrijgbaar in alle bibliotheekvestigingen van BiblioPlus.