Deel dit artikel ‹ Terug

Themabijeenkomst: autisme en onderwijs

Geplaatst op: woensdag 11 september 2013


Op 2 oktober organiseert de Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen een gratis toegankelijke themabijeenkomst voor ouders/verzorgers van kinderen met autisme in Oeffelt. Deze keer over de overgang van de basisschool naar voortgezet onderwijs en de keuzes die daaraan vooraf gaan.

Waar moet u op letten als u zoekt naar vervolgonderwijs voor uw kind met autisme? Een onderwijsconsulent en een medewerker van het Autisme en Onderwijs Steunpunt geven u tips die kunnen helpen bij het maken van een keuze voor vervolgonderwijs. Ook kunt u in kleine groepjes ervaring uitwisselen met andere ouders. De themabijeenkomst is op woensdag 2 oktober in Kleppenburg, Europaplein 4 in Oeffelt van 19.30 tot 21.30 uur (zaal open 19.15 uur). Deelname is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. Meldt u zich voor 30 september aan via info@mee-nob.nl (of 0413 33 47 33) o.v.v. uw naam en het aantal personen waarmee u de bijeenkomst bezoekt.

De Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen organiseert twee keer per jaar een themabijeenkomst rondom autisme met ruimte voor informatie en uitwisseling. De Werkgroep Autisme bestaat uit: Aksent, Steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk en Gennep, Zorgverlening De Leijgraaf, PGZ, MEE, Kleur, GGZ, NVA en het Regionaal Samenwerkingsverband Autisme.