Deel dit artikel ‹ Terug

Peter Diem kunstverkoop in de Woonkamergalerie

Geplaatst op: dinsdag 10 september 2013


Op zondag 24 november 2013 van 10.30 uur tot 17.30 uur zullen wij een Peter Diem kunstverkoop organiseren in de woonkamergalerie. Tijdens deze dag zullen er acryl op linnen en zeefdrukken te bewonderen en te koop zijn. Hieronder een stukje biografie van de Nederlandse kunstenaar Peter Diem!

Nederlandse kunstenaar Peter Diem (1945), schildert als een tornado, hij leeft zijn kunst. Krachtige schilderijen representatief zijn exponenten van zijn turbulente levensstijl. Vet, intrepid kleuren, dikke sappige verf, en gedurfde sensuele lijnen zijn het kenmerk van zijn schilderijen. Ze weerspiegelen zijn levenslust, zijn gevoel voor humor, en zijn verschillende inividuality.In zijn vroege twintiger Peter Diem naar de Verenigde Staten. Hij bracht zijn dagen door het maken van een leven als een lithograaf, maar zijn ziel werd verzadigd met de verf werkte hij samen met in zijn studio 's nachts. Peter is gefascineerd door de COBRA-groep (een school van de kunst die uit Kopenhagen, Brussel en Amsterdam), die waren razend experimentative. Door deze inspiratie, kleur wordt zijn belangrijkste middel van meningsuiting.

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de kunstverkoop werken Peter Diem bij te wonen. Voor meer info kunt u bellen 0485-51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandelgennep.nl of u kijkt even op www.kunsthandel-gennep.nl

De koffie en thee staat klaar voor u!
advertentie