Deel dit artikel ‹ Terug

BiblioPlus zoekt enthousiaste activiteitenvrijwilligers

Geplaatst op: dinsdag 10 september 2013


Heeft u zin om een handje te helpen bij de organisatie en uitvoering van culturele activiteiten in de bibliotheek? Dan kan BiblioPlus uw hulp goed gebruiken.

BiblioPlus zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om samen met bibliotheekmedewerkers bij te dragen aan de realisatie van de bibliotheek als ontmoetingsplaats voor iedereen en willen ondersteunen bij evenementen. De activiteiten variëren van literaire lezingen tot computerworkshops. De activiteiten vinden zowel overdag als in de avonden plaats. U kunt zich naar eigen inzicht en interesse aanmelden voor begeleiding van activiteiten.

Informatiebijeenkomsten
Om geïnteresseerden wegwijs te maken en meer informatie te bieden over vrijwilligerswerk in de bibliotheek organiseert de bibliotheek twee informatiebijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 17 september van 19.30 tot 21.00 uur in de bibliotheek Cuijk. Woensdag 25 september vindt een tweede bijeenkomst plaats van 10.00 tot 11.30 uur in de bibliotheek Boxmeer. Wilt u een van deze bijeenkomsten bijwonen? Meld u dan aan via info@biblioplus.nl of in de bibliotheek.

Meer informatie en een aanmeldformulier om u aan te melden als vrijwilliger vindt u op www.biblioplus.nl/vrijwilligers