Deel dit artikel ‹ Terug

Parkfeest en Ballonnenfestijn op 16 en 17 augustus

Geplaatst op: woensdag 13 augustus 2008


Feest en Showorkest Toeternietoe organiseert al vele jaren het Parkfeest en Ballonnenfestijn in Mill. Ook komend weekend, zaterdag 16 en zondag 17 augustus staat dat weer op de kalender. Het hele weekend is er volop muziek, entertainment en gezelligheid in het Millse Landschapspark. Het Parkfeest en Ballonnenfestijn is voor iedereen gratis toegankelijk!

Het Parkfeest begint op zaterdag 16 augustus om 18.00 uur met het Ballonnenfestijn in het Landschapspark aan de Beerseweg in Mill. Vanaf dat moment is er muziek met Fritz-Events, zijn er demonstraties van de Millse brandweer en starten de voorbereidingen voor de ballonvluchten. Ook zijn er diverse eetkraampjes in het park te vinden met de meest uiteenlopende snacks, gerechten en lekkernijen. Na het opstijgen van de ruim 20 ballonnen zal allround formatie Clear Out met Millenaar Willem Pluk het feest in het park compleet maken.

Ook op zondag 17 augustus zijn er diverse activiteiten in het Landschapspark. Die dag staan vanaf 13.00 uur dweilorkesten centraal tijdens de Sound of Joeks. Maar naast optredens van Moizat uit Mill, de Heigalmers uit Wilbertoord, de Roetetoeters uit Wanroij, Team Plezier uit Rosmalen en Toeternietoe zelf, is er meer muziek. Zo zullen de Andre Hazen te horen en zien zijn. Daarnaast zijn er springkussens en zal Scouting kinderen schminken. Maar ook zijn er Active en interactieve demonstraties van de sportverenigingen MiKo ’76 (Korfbal), MHV’81 (handbal), HCMill (hockey) en Apollo (volleybal).

Zie ook: www.parkfeestmill.nl
advertentie