Deel dit artikel ‹ Terug

Inloopmiddag UWV Boxmeer

Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013


UWV en de gemeente Boxmeer bieden werkzoekenden ondersteuning bij online dienstverlening.
Werkzoekenden die hulp nodig hebben bij de online dienstverlening van UWV kunnen tijdens de wekelijkse inloopmiddag iedere dinsdag ondersteuning krijgen. In Boxmeer kunnen ze daarvoor terecht in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 van 12.00 tot 16.30
uur.

Ruim 90% van de WW-uitkeringen wordt online aangevraagd via werk.nl en de site heeft meer dan drie en een half miljoen bezoeken per maand. Een deel van de werkzoekenden heeft echter moeite met het gebruik van de computer, werk.nl of de online werkmap.
Voor deze werkzoekenden organiseert UWV elke dinsdagmiddag van 12.00 tot 16.30 uur een inloopmiddag op de werkpleinen waar UWV is gevestigd. In Boxmeer is geen werkplein gevestigd. Daarom heeft de gemeente ruimte ter beschikking gesteld.
Medewerkers van UWV ondersteunen de werkzoekenden hier elke dinsdagmiddag onder andere met het zoeken naar vacatures op werk.nl en het omgaan met de persoonlijke, online werkmap.

De meeste werkzoekenden vinden hierna zelfstandig hun weg op werk.nl. Naast het aanvragen van een uitkering en de werkmap, biedt werk.nl veel vacatures, informatie en tips bij het zoeken naar een baan. Klanten vinden via veelgestelde vragen op werk.nl vaak al hun antwoord.

Klanten die hun informatie niet online kunnen vinden, kunnen bellen met UWV Werknemers Telefoon op 0900-9294.
advertentie