Deel dit artikel ‹ Terug

18 Augustus Carbootsale Boxmeer Tuincentrum Overvecht!

Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2013


De laatste keer voor dit jaar de Carbootsale Boxmeer bij Tuincentrum Overvecht.
Er is nog plek voor deelnemers!

Op zondag 18 augustus kan er weer geld gemaakt worden van gebruikte spulletjes. Na een dure vakantieperiode of voor wat extra kermisgeld kun je eenvoudig die dag simpel je eigen winkeltje beginnen op het parkeerterrein van Tuincentrum Overvecht vlak aan de snelweg en aan de rand van Boxmeer.

Kijk op zolder, de garage of het tuinhuisje en er zijn vast spullen die je niet meer gebruikt en waar een ander zeer blij mee zou zijn. Even inschrijven op www.carbootsaleboxmeer.nl en je hebt een plekje gereserveerd. Ideaal want op een carbootsale hoef je niet te sjouwen, met je auto, bus en eventueel met een aanhanger sta je op de verkoopplek. 2 stoelen, een zijl of een oude behangtafel mee en je richt je winkeltje in naast je auto. Brabantse gezelligheid en afdingen hoort er natuurlijk bij. Meedoen kan al vanaf € 10,=.

Bezoekers zijn van harte welkom kunnen gratis parkeren en toegang voor de Carbootsale is slechts € 1,50 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. De Carbootsale is geopend voor bezoekers van 9:00 tot 15:00uur.

Dus doe mee of kom ook op zondag 18 augustus er zijn nog plekken beschikbaar. Geïnteresseerden vinden alle informatie op de website www.carbootsaleboxmeer.nl
Ook de inschrijvingen voor de Carbootsale Cuijk aan de kade van 1 September zijn inmiddels gestart.