Deel dit artikel ‹ Terug

Familievoorstellingen Roodkapje op 31 juli en 7 augustus 2013

Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013


Woensdag 31 juli en woensdag 7 augustus, 14.30 uur

Roodkapje
Niet zomaar een sprookje! Iedereen kent het verhaal van Roodkapje. Roodkapje krijgt een mandje van haar moeder dat ze naar oma moet brengen, onderweg komt ze de wolf tegen en de rest kun je wel raden. Maar weet je ook dat er twee kabouters waren? En een bange agent? En drie lelijke zussen die staan te springen om een man? En dat er niet één wolf was, maar een hele groep? Nee? Dan ken je vast het echte verhaal niet. Het echte verhaal van Roodkapje. En dat verhaal brengt Toneelvereniging Mariahout dit jaar. Ben je al nieuwsgierig? Kom dan kijken! Roodkapje is een voorstelling voor jong en oud, vanaf 4 jaar.

Het sprookje Roodkapje belooft dit jaar een hoogtepunt te worden voor de jeugd zoals Doornroosje dat vorig jaar was met ruim negenhonderd enthousiaste bezoekers. Tenminste, als het weer zich ook dit jaar van de goede kant laat zien. Het belooft dit jaar een nog groter feest te worden voor zowel de jeugd als de ouders. Op beide middagen is er na afloop een kindvriendelijk oergezellig museumpleinfeest. Een goochelaar en een clown vermaken de kinderen die zich ook nog eens gratis kunnen laten schminken. Op het plein wordt een kindervrijmarkt gehouden, wat inhoudt dat kinderen met handelsgeest zelf allemaal spullen kunnen verkopen in kraampjes die daar staan opgesteld. Gratis, maar dan moeten ze zich wel van tevoren even aanmelden via de mail info@museumzicht.nl De kinderen die meer willen weten van vogels in de tuin kunnen terecht en de dierenvrienden onder hen kunnen van heel dichtbij reptielen bewonderen zoals natuurlijk spannende grote slangen. Bovendien kunnen ze bij een ervaren imker kennis maken met een echt bijenvolk. En voor de kinderen die dat allemaal maar niks vinden staan er twee springkussens op het plein. Allemaal krijgen ze in ieder geval een gratis lot, dat bij de trekking rond half zeven misschien wel een leuk prijsje oplevert. De plaatselijke talenten Rick en Cas staan als D.J. borg voor de bijpassende muziek op dit pretplein zonder entree. Het is dan tenslotte nog maar heel even vakantie. Alleen de kaartjes voor Roodkapje kosten zoals gebruikelijk voor jong en oud € 5,50
Kaarten voor Roodkapje zijn verkrijgbaar via www.openluchttheateroverloon.nl, bij Plus Verbeeten Overloon en aan de kassa zolang de voorraad strekt.