Deel dit artikel ‹ Terug

Gratis optreden te winnen bij CD presentatie Eightball Boppers

Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013


De gloednieuwe CD ‘Let the Engines Roll’ van de Eightball Boppers wordt op 30 juni officieel gepresenteerd tijdens de All American Day in de straten van Mill. Een extra sfeervolle aankleding wordt verzorgd door gastzangers op het podium, boogie-woogie dansgroepen op de houten dansvloer en een leuke prijsvraag. Wie de CD bestelt of ter plekke aankoopt, maakt kans op een gratis optreden van de Boppers.
Tijdens de CD presentatie zal ‘Let The Engines Roll’ voor het eerst bij de Boppers zelf te koop zijn voor het luttele bedrag van 10 Euro. Maar door een e-mail met adresgegevens te sturen naar 8bb@8bb.nl is de CD ook al vooraf te bestellen - voor hetzelfde bedrag bij ophalen of 2 euro extra als de CD moet worden opgestuurd.
Wie de CD koopt vóór 30 juni 16:00u (dus ook de vooraf-bestellers) dingt mee naar de hoofdprijs: een gratis optreden van de Eightball Boppers. De winnaar mag zelf bepalen hoe dat optreden plaats gaat vinden: dat kan een akoestisch huiskamerconcert zijn of een optreden tijdens het dorpsfeest, de buurtbarbecue of in het lokale café, verzin het maar. Om 16:30 zal op zondag 30 juni de prijs uitgereikt worden op het podium bij café De Winkel aan de Hoogstraat 3 in Mill. Meer informatie op www.8bb.nl