Deel dit artikel ‹ Terug

Opening nieuwe kapsalon aanstaande zondag in Mill

Geplaatst op: donderdag 13 juni 2013


Vanaf komende zondag, 16 juni, is de gemeente Mill een nieuwe kapsalon rijker. Dan opent topstyliste Daniëlle Selten haar eerste eigen haarstudio: HAIRSTYLZ aan de Hoogveldseweg 1 in Mill.
HAIRSTYLZ is een trendy allround haarstudio gespecialiseerd in haarverzorging, styling en advies voor dames, heren en kinderen. Met alles wat je van een moderne salon mag verwachten en voor de nieuwste trends op haargebied. Van hair extensions tot bruidskapsels of complete make-overs. Daniëlle is er geknipt voor!
HAIRSTYLZ is gevestigd in FITLAND XL Mill aan de Hoogveldseweg 1 in Mill en beschikt daarmee over ruime parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer.
Daniëlle nodigt u met trots uit om op zondag 16 juni aanwezig te zijn bij de officiële opening van haar salon. U bent tussen 11:00 en 13:00 uur van harte welkom om samen met haar de opening te vieren. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de salon bewonderen en zal zij haar diensten en producten onder de aandacht brengen.
Vanaf zondag 16 juni kunt u ook meer informatie vinden op www.hairstylz.nl
advertentie