Deel dit artikel ‹ Terug

All American Day zondag 30 juni in Mill

Geplaatst op: donderdag 13 juni 2013


Dit jaar wordt er voor het eerst een All American Day in Mill georganiseerd. Dit op zondag 30 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur in en rond het Millse centrum. Deze All American Day is de opvolger van de Fifties- en Sixtiesday die 5 achtereen volgende jaren in Mill op het programma stond. Door de wijziging van naam en concept kunnen ook jongere voertuigen en een breder aanbod aan handelswaar zich aansluiten bij dit evenement.

In de Kerkstraat en een gedeelte van de Hoogstraat staan zondag 30 juni tal van marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar. Er zijn 2 podia met muziek en diverse voertuigen, zowel auto’s als motoren zijn er te vinden. Zo komt er o.a. een originele USA Fire truck naar Mill. Maar ook is er vermaak voor kinderen in de vorm van een originele draaimolen uit de jaren vijftig. Dit alles is natuurlijk helemaal gratis toegankelijk.

Beschikt u over een auto, truck, bus of motor die niet mag ontbreken in de Millse straten tijdens de All American Day op zondag 30 juni? Of hebt u handelswaar wat past bij het thema USA? Neem dan contact op met de organisatie via het mailadres info@mosstime.nl of bel tel. 0485 – 32 56 34. Zowel hedendaagse als materialen uit bijvoorbeeld de fifties en sixties zijn op deze All American Day in Mill van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op www.allamericanday-mill.nl