Deel dit artikel ‹ Terug

"Live@landschapspark" in Mill

Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013


Zondag 23 juni organiseert Muziekschool Music Fun voor de 3e keer het muzikale feest “Live@landschapspark” in Mill. Music Fun organiseert deze dag om haar leerlingen podium ervaring aan te bieden, maar ook om beginnende en gevorderde muzikanten in de omgeving een podium te geven en in contact te brengen.
Om 12:00 geven leerlingen van Music Fun het startschot. Van trompet tot piano, van zang tot drumstel, van klassieke etudes tot popliedjes; individueel of in kleine groepjes laten leerlingen horen wat ze in de les hebben geleerd. Van 14:00 tot 17:00 treden achtereenvolgend op; opleidingsorkesten van slagwerkgroep en harmonie Zeelandia, studieorkest van harmonie stad Grave, aspirantenorkest en blokfluitgroep van harmonie Cuijk en leerlingenorkest en blokfluitgroep van harmonie Mill. Pauze muziek wordt verzorgd door Toeternietoe, het Music Fun Ensemble en dwarsfluit ensemble Mill. Als toetje laten twee lokale bands horen hoe je lekker kunt na genieten in het park: Dying Flutchmen en Helse Jachthonden.
Dit jaar extra aandacht voor het hele gezin. Zo kun je instrumenten knutselen, verven, tekenen en schminken. Maar lekker genieten van een hapje en drankje op het publieksterras van de Smaakmakers of gewoon een heerlijk ijsje eten van FF pauze is ook mogelijk.
Live@landschapspark is een leuke gelegenheid voor muziek liefhebbers die willen weten wat er speelt in Mill en omgeving op het gebied van muziek ontwikkeling. Ook leent het zich uitermate goed voor een heerlijk dagje in het Landschapspark, want deze dag is openbaar en gratis toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie over Live@landschapspark vindt u op www.muziekschoolmusicfun.nl
advertentie