Deel dit artikel ‹ Terug

Sjef Kok voor vaders

Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013


Ben je ook op zoek naar een origineel cadeau voor Vaderdag op 16 juni? Kom dan samen met je vader naar de Lazy Sunday Afternoon. Sjef kookt dan voor stoere vaders.

Een zondagmiddag voor vaders. Liefde van de man en ook de vader gaat door de maag. Neem hem mee naar de aanschuiftafel bij Sjef Kok. Sjef ontvangt u met een glas lekker bier. In de keuken zie je mannen en vaders vaak niet. Maar dan wordt het toch nog zomer en dan weten ze plotseling hoe het moet; waar rook is daar is vuur. Sjef kiest daarom voor deze Vaderdag voor outdoor: koken op houtvuur en roken. Sjef kookt dus een aantal gerechten voor stoere mannen:
• Uit de Cobb: Ter plekke warm gerookte zalm. Een Cobb is een kleine barbecue, waarmee je ook kunt roken. Een vernuftig apparaatje, dat tijdens gebruik koud blijft en bijvoorbeeld op de boot kan worden gebruikt.
• Uit een Dutch Oven: Koken als de cowboys. Een Dutch Oven is een gietijzeren pan met een deksel die zou is geproduceerd dat je er smeulend houtskool of briketten op kan leggen. Daardoor kun je er, bijvoorbeeld, naast natuurlijk een mooi stuk vlees, ook een brood of een pizza in kan bakken. Wij maken een Steak Bavette; een biefstuk uit flank van het rund, gegrilde groenten en rozemarijnaardappeltjes
• Kaasplankje met kletzenbrood en chutney
De bijeenkomst is van 16.00 tot 19.00 uur en kost € 25 per persoon (exclusief andere drankjes). Reserveren is nodig. Bel: 06 – 16171964

Over Sjef Kok:

Sjef Kok is de naam waaronder Tineke en Fred Verhees in een kookstudio allerlei kookactiviteiten organiseren en een winkel runnen. Samen met vrienden, familie en collega’s kunt u, onder begeleiding, een heerlijke diner verzorgen. De winkel biedt allerlei producten die in de supermarkt niet te koop zijn. Sjef maakt zelf chutneys, tapenades en gerechten op ambachtelijke wijze. We maken leuke cadeaus. In het fraaie pand, op Steenstraat 36 in Boxmeer, kunt u zo heerlijk geniet van samen koken en samen eten.


Meer info:
Neem contact op via tineke@sjefkok.nl of via 06 – 16171964

Sjef Kok Kookstudio/Winkel
Steenstraat 36
5831 JE BOXMEER