Deel dit artikel ‹ Terug

Kindervoorstellingen op 16 en 30 juni in Overloon

Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013


Zondag 16 juni en zondag 30 juni, beide om 14.30 uur.

Pedagogische praktijk Alegría speelt:
Een boomhut, zes liedjes en een lachende schat!
Een voorstelling waarbij gebibberd, gesnotterd, gegromd en gelachen wordt!

In deze interactieve voorstelling voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en hun ouders gaan we zingen, spelen en dansen met ons publiek. Er wordt gebibberd, gesnotterd, gegromd en vooral veel gelachen! Het gaat dus over een beetje bang, boos en verdrietig zijn, maar vooral over hoe je weer heel snel blij kunt zijn!
Bart, Karlijn, Anke en Ango (en haar gitaar) spelen in het bos. Maar jeetje… wat zijn dat voor enge geluiden in het bos?.... En hoe kunnen ze Bart keihard laten schrikken? En Karlijn wordt ook nog boos….Verdorie!
De vier vrienden gaan op zoek naar de lachende schat wanneer ze een mysterieuze schatkaart hebben gevonden. Maar ze kunnen nog wel wat hulp gebruiken bij het zoeken naar deze lachende schat! Dus kom ze gauw met je broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes en ouders helpen! Want jij wilt ook vast weten wat er in die schatkist te vinden is…
Entree: €5,50
Pedagogische praktijk Alegría begeleid kinderen en jongeren in hun sociaal emotionele ontwikkeling met behulp van (o.a.) drama/toneel en dans. Daarom nu een voorstelling vol drama/toneel, dans en muziek die aansluit bij de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen.
Kaarten verkrijgbaar bij Plus Verbeeten te Overloon, via www.openluchttheateroverloon.nl en aan de kassa zolang de voorraad strekt.