Deel dit artikel ‹ Terug

9 juni 2013 Carbootsale en Koopzondag bij Tuincentrum Overvecht!

Geplaatst op: maandag 3 juni 2013


Een ideale combinatie, gezellig shoppen bij het volledig gerestylede tuincentrum en een even snuffelen op de Carbootsale op de nabijgelegen parkeerplaats.

Op zondag 9 juni kan dat aan de Provinciale weg 5 aan de rand van Boxmeer.
Slechts enkele meters van afslag 1 aan de A77 staan er weer tientallen mini ondernemers die naast hun voertuig hun winkeltje hebben uitgestald. Ze doen al mee vanaf € 10,00 en zorgen ervoor dat er die dag een leuke cent wordt verdiend aan hun ongebruikte spulletjes.

Er nog ruimte voor deelnemers die dat is een keer willen meemaken. Op de website carbootsaleboxmeer.nl vindt men alle informatie. Tevens kan men zich inschrijven zodat je verzekerd bent van een plaatsje op de grootste rommelmarkt van Boxmeer.

Bezoekers zijn van harte welkom kunnen gratis parkeren en toegang voor de Carbootsale is slechts € 1,50 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. De Carbootsale is geopend voor bezoekers van 9:00 tot 15:00uur. Tuincentrum Overvecht is die dag geopend van 10:00 tot 17:00uur.

Dus doe mee of kom ook op zondag 9 Juni er zijn nog plekken beschikbaar. Geïnteresseerden vinden alle informatie op de website www.carbootsaleboxmeer.nl
Ook de inschrijvingen voor de Carbootsale Oeffelt van 23 Juni zijn inmiddels gestart.