Deel dit artikel ‹ Terug

Feestelijk jubileumweekend LamperseHei

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013


De LamperseHei bestaat 5 jaar en daarom wordt er op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni een groot opgezette feestelijke plattelandsfair georganiseerd.
Het is dus alweer een lustrum geleden dat de toen gedeputeerde Onno Hoes oficieel Boertel de LamperseHei opende. Ondertussen is er veel gebeurd. Naast de overnachtings- en vergadermogelijkheden zijn er veel voorzieningen bijgebouwd. Zo is er nu een ruim terras waardoor passanten kunnen genieten van een drankje en versnapering. Bezoekers van het Boertel kunnen nu ook ontspannen in de sauna en het zwembad. Deze maand wordt ook de bouw van een fraaie zichtstal afgerond. Hier kunnen gasten een indruk krijgen van het wel en wee van Herforts vleeskoeien. Vanuit een comfortabele ruimte kijken gasten in de stal.

Het feit dat Boertel de LamperseHei 5 jaar bestaat en een gezonde groei meemaakt willen de eigenaren Mat en Miriam van den Broek graag vieren. Daarbij willen zij zoveel mogelijk mensen op een aangename wijze kennis laten maken met het plattelandstoerisme. Het beste kun je dat doen door te laten zien wat het platteland allemaal heeft te bieden.  Tientallen afwisselende, opmerkelijke, originele en
leuke standjes zullen de bezoekers verrassen. Zij bieden uiteenlopende, smakelijke, fraaie en authentieke producten aan, die altijd iets van doen hebben met het platteland. Om het nog gezelliger te maken kunnen bezoekers genieten van optredens van lokale talenten, die hun kwaliteiten tonen op een open podium op het terrein van de plattelandsfair. Belangstellenden zijn welkom op zaterdag 8 juni van 17.00
uur tot 24.00 uur en zondag 9 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur. Entreekaartjes incl. gratis parkeren en een gratis kop koe/thee kost € 2,50.
Gasten die een klomp meebrengen en inleveren krijgen een gratis entreekaartje.
Daar wil ik heen!