Deel dit artikel ‹ Terug

Avondfiets3daagse en kofferbakverkoop in Mill

Geplaatst op: donderdag 17 juli 2008


Buurtschap de Molenheide uit Mill organiseert voor alle grote en kleine fietsliefhebbers weer de avond fiets 3 daagse. Dit op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 augustus. U kunt iedere dag starten tussen 17.30 uur en 19.00 uur bij café het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Deelname kost 4 euro en kinderen t/m groep 8 betalen 1,50 euro.

Ook dit jaar is de organisatie van de fietsdriedaagse er weer in geslaagd mooie, interessante en vooral ontspannende fietsroutes uit te zetten. U kunt kiezen uit een route van 8 kilometer (ideaal voor de kleinste), 15 of 30 kilometer. Deze fietsroutes voeren u via verharde en goed berijdbare wegen en paden langs de mooiste plekjes in en rond de gemeente Mill en St.Hubert en zijn geheel voorzien van duidelijke bewegwijzering via pijlen. Uiteraard is er voor zowel de route van 8, 15 als 30 kilometer een controle en rustpost ingericht zodat u even de benen kunt strekken. Voor deelnemende kinderen aan deze avond fiets 3 daagse is er een lekkere verrassing.

De kosten voor deelname bedragen tijdens de start van de fiets 3 daagse zelf voor volwassenen 4 euro en voor kinderen t/m groep 8 1,50 euro. Startkaarten kosten in de voorverkoop, van woensdag 30 juli tot en met zondag 3 augustus bij het Lagerhuis in Mill slechts 3 euro. Natuurlijk kunt u ook 1 of 2 dagen mee fietsen mocht alle 3 de dagen te veel zijn of wanneer u verhinderd bent. Dan betaalt u 2 euro per dag. Voor de gene die alle 3 de dagen deelnemen wacht op donderdagavond een leuke herinnering. Tevens is er deze laatste avond een loterij waarvan uw inschrijfnummer tevens uw lotnummer is.

Naast deze avond fiets 3 daagse is buurtschap de Molenheide druk met de organisatie van de kofferbakverkoop. Deze wordt gehouden op zondag 17 augustus van 09.00 uur tot 15.00 uur op het parkeerterrein van blokhut ‘Op goede voet’ aan de Sportweg in Mill. Meer informatie is daarover te vinden op www.kofferbakverkoopmill.nl. Ook kunt u voor deze kofferbakverkoop en de avond fiets 3 daagse contact opnemen met het secretariaat van de Molenheide via René Teunesen op tel. 06-10432778.
advertentie