Deel dit artikel ‹ Terug

Voorrondes L.O.M. Dorpenspel in Wilbertoord en Mill

Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013


Op zaterdag 1 juni zal de finale van het L.O.M. Dorpenspel gehouden worden. Deze is rechtstreeks op radio en TV te volgen, maar u kunt ook live aanwezig zijn bij deze uitzending vanuit Myllesweerd. Ook bij de voorrondes op vrijdagavond 17 mei in café Amanshof in Wilbertoord en vrijdag 24 mei in café Royal in Mill bent u van harte welkom.

Voorrondes
Vrijdagavond 17 mei start om 20.00 uur de voorronde van het Lokale Omroep Mill Dorpenspel voor Wilbertoord. Daar zullen teams via een quiz uitmaken wie Wilbertoord mag vertegenwoordigen in de grote finale op zaterdagavond 1 juni. Na deze voorronde in café Amanshof in Wilbertoord verhuist het L.O.M. Dorpenspel op vrijdagavond 24 mei naar café Royal in Mill. Daar zullen 6 teams het tegen elkaar opnemen en bepalen wie er naar de finale mag. Deze voorrondes zijn live via de radio te volgen, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom om deze gezellige voorrondes live mee te maken. Toegang is gratis. Teams uit Langenboom en Sint Hubert hebben zich al geplaatst voor de finale.

Finale
Zaterdagavond 1 juni staat de grote finale van het L.O.M. Dorpenspel op de agenda. Dit Dorpenspel wordt georganiseerd in het kader van het 25-jarig bestaan van de Lokale Omroep Mill. Daar zal dan ook aandacht voor zijn die avond. Maar verder zijn er ook optredens van de dansgarde uit Wilbertoord, zangeres Jori van Gemert, Mindy Broeren (Voice of Holland) en de Eightball Boppers. Deze finale is vanaf 20.00 uur rechtstreeks vanuit de theaterzaal van Myllesweerd op radio en TV te volgen. Maar u kunt hierbij ook aanwezig zijn. Hoe? Stuur een mailtje naar info@lokaleomroepmill.nl om kaartjes te reserveren. Dat kan ook telefonisch bij Rob Vloet op tel. 0485 – 45 22 35. Deze kaartjes zijn gratis, maar vol is vol!

Meer weten? Surf dan naar www.dorpenspel.nl of www.lokaleomroepmill.nl