Deel dit artikel ‹ Terug

Minister Veerman krijgt eigen arrangement

Geplaatst op: maandag 20 november 2006


Minister Veerman stelde zich op woensdag 15 november de hoogte van de voortgang van de Reconstructie en heeft daarvoor woensdagochtend theeterras FF Pauze van Wilma en André Relou in Mill bezocht.

Het reconstructieproject behelst vele duizenden projecten die met elkaar één mega project vormen. Wilma en André hebben een agrarisch bedrijf en zijn dit voorjaar een paardenrustplaats en theeterras begonnen. De overheid wil meer ruimte bieden aan ondernemers met creatieve ideeën zoals Wilma en André. Naast theeterras FF Pauze bezocht de minister het glastuinbouwbedrijf van familie Delpeut in Langenboom en recreatieplas de Kuilen in Mill.

Als welkom kreeg Veerman het “Minister Veerman Hap-Trap-Snurk arrangement" aangeboden; een samenwerking tussen de gastvrouwen van pleisterplaats “FF Pauze” in Mill, “Hotel Restaurant ’t Veerhuis” in Oeffelt en “Landgoed de Barendonk” te Beers.

Fietsend (+/- 35 km) door het land van Cuijk, kunt u onderweg genieten van gerechten gemaakt van producten uit de streek en ‘s nachts bijkomen in het hooihotel of Trekkershut®.

U fietst door een mooi stuk Land van Cuijk: door het Maasheggengebied, langs de Vilt en over Tongelaar. U geniet van de veelzijdige natuur. Kortom een arrangement waar cultuur en natuur in evenwicht is.

Belangstellenden kunnen het arrangement vinden op deze website.
advertentie