Deel dit artikel ‹ Terug

Openluchttheater opent seizoen met Jazz Overloon!

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013


De eerste zonnestralen laten zich weer zien en de temperatuur wordt langzaamaan hoger. Hoog tijd dus voor de start van een nieuw seizoen in ons openluchttheater!

De opening op zaterdag 11 mei is met een nieuw evenement: Jazz Overloon!

Kom vanaf een uur of vier richting ons theater. Wij zorgen voor een gezellig stukje muziek. En natuurlijk wordt het fantastisch weer als de volgende orkesten spelen:

16.00 – 18.00 Los Pompadores uit Cuijk met onvervalste New Orleans Street Jazz. Ze zijn te vinden op het terras van Restaurant Museumzicht.

18.00 – 20.00 Pointwood Bigband uit Helmond-Stiphout. Zij brengen onvervalste Swing ten gehore op het podium van het Openluchttheater.

20.00 – 22.00 Het Gretsch Combo uit Eindhoven neemt het podium in het openluchttheater over. De leden van het combo hebben als muzikanten in andere orkesten hun sporen op jazzgebied ruim verdiend. In een bezetting van zang, dwarsfluit, drums, bas en toetsen brengt het combo zowel jazz als latin met lekkere nummers van alle jazzgroten der aarde.

Tijdens de pauze van het Gretsch Combo: de officiële opening Seizoen 2013! Met speciale optredens van Overloonse zangers en muzikanten: Janine Verberkt, Cinderella Goemans en David Henckens brengen op geheel eigen wijze een aantal jazznummers ten gehore.

En dan als afsluiting: een dampend optreden door de bluesgitarist Little Boogie Boy, met onvervalste bluesmuziek.

Kortom, de zomer gaat beginnen, swing it out - tot in de kleine uurtjes!?

En of het nog niet leuk genoeg is: de entree is GRATIS!

Openluchttheater Overloon, Museumpark 1, www.openluchttheateroverloon.nl
advertentie