Deel dit artikel ‹ Terug

Moeders altijd prijs op Lenterie Mill tijdens Moederdag

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013


Zondag 12 mei is het in het centrum van Mill weer tijd voor de Lenterie. Van 11.00 uur tot 17.00 uur zijn er in het centrum tal van marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar te vinden. Maar ook is er muziek, entertainment en natuurlijk zijn er gezellige terrasjes. Toegang en parkeren is uiteraard helemaal gratis.

Omdat het zondag 12 mei ook Moederdag is, heeft de organisatie, RKSV Juliana en Stichting Activiteiten Mill in samenwerking met de ondernemersvereniging Mill wat speciaals bedacht. Alle moeders maken namelijk kans op cadeaubonnen en speciale prijzen. Hiervoor hoeft men alleen tijdens de Lenterie een briefje in te leveren met naam, adres en telefoonnummer. Dit kan in de speciale brievenbus bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat in Mill. Voor iedere moeder die dit doet is er (zolang de voorraad strekt) al meteen een leuke attentie, aangeboden door Buitengewoon Kado. Ook anderen kunnen natuurlijk moeders aanmelden door een briefje die dag in te leveren.

Onder alle tijdens de Lenterie ingeleverde namen en adressen worden cadeaubonnen of prijzen verloot van: Albert Heijn, Etos, Gall&Gall, Primera Schipperheijn, Plaza de Frietkraam, Berends Bloemsierkunst, Paso Fashion, Buitengewoon Kado, Any Tyme de Keizer, Beauty en wellnessresort de Wellnessboot, Trendshop Mill en Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen.

Graag tot ziens op zondag 12 mei op de Lenterie in Mill. Of nu alvast op www.lenterie.nl