Deel dit artikel ‹ Terug

Voorbereidingen Consumentenbeurs Show en Business 2014 in Mill begonnen

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013


Na een succesvolle editie van de consumentenbeurs Show en Business in 2010 en 2012, is de organisatie begonnen aan de voorbereidingen voor de editie van 2014. Deze zal gehouden worden op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 april 2014. Dit zoals ook de vorige Show en Business beurzen in en rond party- en evenementencentrum Fitland XL in Mill. Net als vorige jaren zal Show en Business een grote variëteit aan stands presenteren in combinatie met tal van optredens in het showprogramma. Toegang is uiteraard gratis.

Show en Business trok in 2010 zo’n 8.000 bezoekers naar Fitland in Mill. In 2012 passeerden ruim 10.000 bezoekers de deuren van deze gratis toegankelijke consumentenbeurs. Omdat er een aantal wijzigingen worden doorgevoerd voor de beurs van 2014, verwacht de organisatie volgend jaar nog meer publieke belangstelling. Sowieso zal gekozen worden voor een nog grotere opzet. Hierdoor kunnen meer bedrijven, instellingen en verenigingen zich presenteren aan het publiek. Dat waren er in 2012 bijna 80, de organisatie verwacht voor Show en Business 2014 aan ruim 100 ondernemers ruimte te kunnen bieden op de beursvloer.

Naast een grotere opzet voor de beurs zal ook het gevarieerde showprogramma uitgebreid worden. Uiteraard blijven de muzikale optredens, is er ruimte voor kinder- en modeshows, demonstraties en presentaties. Maar de organisatie heeft ook het voornemen om dit showprogramma met meer entertainment en vermaak voor het hele gezin grootser op te zetten. Hierover zal later meer bekend gemaakt worden.

Noteer alvast vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 april 2014 in uw agenda voor een bezoek aan de consumentenbeurs Show en Business. Meer informatie is later ook te vinden op www.showenbusiness.nl en www.bedrijvenmarktmill.nladvertentie