Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee aan Kika Kanjer Kuilentocht!

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013


Zaterdag 11 mei strandpaviljoen de Kuilen Fazantenweg Langenboom – Mill

Om geld in te zamelen voor de bouw van het grootste kinderoncologisch centrum van europa; het prinses maxima centrum in Utrecht, wordtop zaterdag 11 mei de Kika Kanjer Kuilentocht georganiseerd. Deze wandeltocht is een initiatief van Ruud, Gertie, Ilza en Rezi Geurts uit Langenboom. Zij verloren hun zoontje en broertje Fenn aan kanker. Door deze Kuilentocht te organiseren willen zij zoveel mogelijk geld inzamelen. Van dit geld worden vervolgens symbolisch stenen gesponsord voor de bouw van het prinses maxima centrum.

De Kika Kanjer Kuilenwandeltochtis geschikt voor het hele gezin, met de wandelwagen gaat het prima, een buggy zal wat lastiger zijn.Er is een wandeltocht van 3, 6 en 8,2 kilometer. Start en finish zijn bij strandpaviljoen de Kuilen en start tussen 17.30 uur en 18.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt de sponsoring van 1 steen, dus 5,00 euro per volwassene. Kinderen wandelen gratis mee. Ook vrije giften zijn uiteraard van harte welkom. Deze kunt u achterlaten in de speciaal daarvoor geplaatste bussen bij het strandpaviljoen of overmaken naar rekeningnummer: 3153.57.150 t.n.v. RBA Geurts. o.v.v. KIKA kanjer bouwt. De rekening zal tot 15 juni geopend blijven. Fenn zou op 9 juni 6 jaar geworden zijn en zijn ouders willen graag rond zijn verjaardag namens Fenn zijn steentje, of misschien wel grote steen laten doneren. Met deze donatie wordt zijn naam geprojecteerd op de wall of name in het prinses maxima centrum in Utrecht.

Alle koffie, thee en ranja opbrengsten tijdens deze avond worden door het strandpaviljoen de Kuilen gedoneerd aan Kika. Tevens krijgt men per verkochte bouwsteen één kop koffie, thee of ranja. Waarna een vrije gift gedaan kan worden voor dit goede doel.

U bent van harte welkom op zaterdag 11 mei tussen 17.30 en 18.00 uur voor de Kika Kanjer Kuilentocht.Aanmelden van te voren is niet nodig. www.deramrecreatie.nl