Deel dit artikel ‹ Terug

Gaan we er dit jaar weer een fantastisch VierdaagseFeest van maken in Cuijk?

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013


Het comité VierdaagseFeest Cuijk is al weer enkele maanden bezig met de voorbereidingen en de organisatie van het VierdaagseFeest Cuijk op zaterdag 13 t/m vrijdag 19 juli.

Om het programma zo te maken dat iedereen, jong en oud, zich er thuis voelt, moet er nogal wat werk verzet worden. Èn we proberen het VierdaagseFeest dit jaar een iets andere invulling te geven. Met een vernieuwd concept, verbeterd, veranderd of hoe je het ook wilt noemen. Het wordt in ieder geval een programma met geijkte succesnummers en nieuwe verrassingen.
Gelukkig hebben we inmiddels veel ervaring en een hoop enthousiasme.

Geen feest zonder sponsors
Maar het Vierdaagsefeest Cuijk kan niet bestaan zonder de steun die we ieder jaar krijgen van onze sponsors. Juist deze betrokken ondernemers, bedrijven en instellingen zorgen er voor dat zo’n groots evenement in Cuijk kan plaatsvinden. Daar zijn we, mede namens alle feestgangers in de regio, heel erg dankbaar voor.

Binnenkort gaan we onze sponsoren weer benaderen en vragen of we ook dit jaar weer op hun steun mogen rekenen. Wilt u het feest ook een warm hart toedragen neem dan contact op met Ingrid Kloosterman,
telefoon 06-12939266. Alle steun is van harte welkom.

Enthousiastelingen gezocht
Het comité is op ook zoek naar enthousiastelingen die ons willen helpen bij de organisatie van het VierdaagseFeest Cuijk. Kun jij organiseren of zijn er zaken waar je bij zou kunnen helpen? Neem dan contact op met Wilbert van den Braak - wilbert@vierdaagsefeestcuijk.nl