Deel dit artikel ‹ Terug

Ondernemersprijs Mill en Sint Hubert 2013

Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013


Welke ondernemer uit de gemeente Mill en Sint Hubert zou u in 2013 graag zien als winnaar van de Ondernemersprijs 2013? Deze verkiezing wordt door De Neije Krant in samenwerking met de Ondernemersverenigingen van Langenboom, Mill, Mill-west, Sint Hubert en Wilbertoord georganiseerd. Ook is de Horecavereniging, de Bedrijventerreinvereniging ’t Spoor - de Meeren en de gemeente Mill en Sint Hubert bij deze
verkiezing betrokken.

Wie de winnaar wordt van deze ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2013 kunt u bepalen. Stuur voor 1 juni uw favoriete kandidaat of kandidaten voor deze titel naar De Neije Krant. Omschrijf waarom juist dat bedrijf deze titel zou verdienen. Het kan hierbij gaan om winkeliers maar ook ondernemers die op andere vlakken actief zijn. Denk bijvoorbeeld aan zaken als klantvriendelijkheid, origineel, innovatief, ondernemend, werkgelegenheid,stimulerend, actief . . .

Uit alle inzendingen worden op 1 juni de 10 meest genoemde ondernemers of ondernemingen genomineerd voor de titel. Een deskundige jury zal samen met een online poll bepalen wie uiteindelijk de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2013 later dit jaar in ontvangst mag nemen. Door kandidaten aan te melden en later ook te stemmen viade online poll maakt u zelf ook kans op leuke prijzen.
advertentie