Deel dit artikel ‹ Terug

Entertainment gezocht voor goed doel!

Geplaatst op: maandag 25 maart 2013


Van vrijdag 12 april 16.00 uur tot zondag 14 april 16.00 uur zal Mat van Sambeek uit Mill rondjes fietsen rond kasteel Aldendriel. Dit niet omdat hij zich anders zou vervelen, maar om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Mat zal op 6 juni ook deelnemen aan Alpe d’HuZes en wil met diverse extra acties geld in zamelen voor dit goede doel. Een van die acties is deze 48-uur fiets marathon.

Tijdens deze fiets marathon gaat Stichting Activiteiten Mill (SAM) wat extra entertainment organiseren. Dit in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat Beerseweg, waar Mat tijdens zijn marathon regelmatig zal passeren. Zo komt er een podiumwagen te staan, is er wat te eten en drinken, is er wat vermaak voor kinderen en dat alles uiteraard om hiermee ook extra geld te genereren voor de actie van Mat van Sambeek.

SAM is hiervoor op zoek naar bands, artiesten, orkesten, koren en andere creatieve acts die gedurende deze fiets marathon gratis op willen treden. Belangstelling? Neem dan contact op met Stichting Activiteiten Mill via info@uitinmill.nl of tel. 0485 – 32 56 34. Ook als u in dit
weekend nog activiteiten in of rond het park wilt organiseren om het goede doel te steunen, kunt u contact met SAM opnemen.

Wilt u nu al de actie van Mat steunen? Zie www.matvansambeek.nl