Deel dit artikel ‹ Terug

Zoo Parc Overloon genomineerd als leukste uitje van Noord-Brabant

Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013


Leukste uitje!
Zoo Parc Overloon is er trots op! De dierentuin is door de ANWB-leden voor de derde keer genomineerd als ‘Leukste Uitje van de Provincie Noord-Brabant’. Samen met de negen andere genomineerden strijdt de dierentuin om deze titel. Het uitje met de meeste stemmen en beste beoordeling mag zich een jaar lang het ´Leukste Uitje van de Provincie Noord-Brabant´ noemen. Tot en met 10 februari 2013 is het nog mogelijk om via de website www.landvananwb.nl een stem uit te brengen op het meest favoriete uitje. Is Zoo Parc Overloon ook jouw favoriete uitje in Noord-Brabant? Breng dan je stem uit en maak kans op zes entreekaarten voor een leuk dagje weg naar keuze.

Land van ANWB
In 2011 introduceerde de ANWB het ‘Land van ANWB’, een platform waarop ANWB-leden alle informatie over een leuk dagje uit kunnen vinden en met elkaar kunnen delen. Inmiddels is het Land van ANWB uitgegroeid tot een populaire plek om ideeën op te doen voor uitjes, fiets- en wandeltochten en nog veel meer. Ook dit jaar organiseert het Land van ANWB de verkiezing ‘Het Leukste uitje van Nederland’ en het ‘Leukste uitje van de Provincie’. Zoo Parc Overloon is door veel mensen als leukste uitje van Noord-Brabant voorgesteld en heeft daarmee een nominatie in de top 10 verdiend.

Uit de tien genomineerden per provincie wordt het leukste uitje per provincie gekozen. Via de website www.landvananwb.nl kan nog tot en met 10 februari 2013 gestemd worden; op 25 maart 2013 worden de winnende uitjes bekend gemaakt.

Stem mee!
Jij kunt helpen om het leukste uitje van Noord-Brabant te bepalen. Ga naar de website www.landvananwb.nl. Klik op de button ‘Stemmen’ en maak je keuze voor het leukste uitje van Noord-Brabant. Stemmers maken kans op zes toegangskaarten voor een uitje naar keuze!
advertentie