Deel dit artikel ‹ Terug

Record opbrengst indoor cycling marathon

Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013


Op donderdag 31 januari, werd in de evenementenhal van Fitland XL in Mill voor de 5e keer de indoor cycling marathon gehouden. Deze werd georganiseerd door de Stichting Samen voor AD6. De opbrengst van deze editie waaraan ruim 200 sportievelingen deelnamen was maar liefst 10.318,50 euro. Hiervan komt 90% ten goede aan stichting Alpe ‘d Huzes die het op zijn beurt weer overdraagt aan het KWF. De overige 10% is bestemd voor Stichting Stamceldonorbank Europdonor Nijmegen. De Stamceldonorbank is een kleine non-profit organisatie die zich richt op het vinden vanstamceldonoren voor kinderen en volwassenen.

Zoals ook de voorgaande indoor cycling marathons, trokken de instructeurs van Fitland XL alles op het gebied van licht, geluid en show uit de kast om er een spectaculair geheel van te maken. Een van de instructeurs was Johan van der Waal, voorzitter van stichting Alped’HuZes. De opening van de indoor cycling 2013 werd verzorgd door wereldkampioene veldrijden Daphny van de Brand.

Fitland geeft in de maand maart een vervolg aan dit succes door middel van een indoor cycling marathon tour langs de diverse vestigingen.
Klik hier voor de data: