Deel dit artikel ‹ Terug

Titanic concert in Myllesweerd op zondag 13 januari

Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2013


Op zondag 13 januari 2013 zal door harmonie St. Willibrord in cultureel centrum Myllesweerd om 11.00 uur een bijzonder concert worden gegeven dat in het teken zal staan van de ondergang van de Titanic.

Naast speciaal daarover geschreven muziekstukken zullen werken worden uitgevoerd die voorkwamen of gerelateerd zijn aan de concertboeken die werden gebruikt door de orkesten op dat "onzinkbare" schip.
Er zal ook aandacht zijn voor visuele ondersteuning door gebruik van passend beeldmateriaal. Stephanie van Werkhoven zal met haar zang een extra bijdrage aan deze uitvoering leveren.

Bijzonder om te vermelden is ook dat een recente uitwisseling met de harmonie van Nieuwenhagen er in heeft geresulteerd dat een 17 tal enthousiaste muzikanten uit die plaats de harmonie van Mill bij deze uitvoering zullen aanvullen. Tijdens dat traditionele nieuwjaarsconcert zal er ook gelegenheid zijn voor de jongste talenten van St. Willibrord uit de blokfluitgroep en het opleidingsorkest om hun kunnen te tonen.

Last but not least zal er bijzondere aandacht worden gegeven aan de huldiging van een groot aantal trouwe muzikanten die al lang door hun lidmaatschap kleur aan de vereniging geven.

De leden van de harmonie en haar dirigent Eric Roefs hebben veel moeite gedaan om hun publiek een wel heel bijzonder concert aan te bieden. Ze rekenen dan ook op een grote opkomst. Daarvoor zijn er geen drempels. De entree is namelijk gratis.

Website
www.harmoniemill.nl