Deel dit artikel ‹ Terug

Wellnessboot Mill en Fitland XL wekelijks bij RTL4

Geplaatst op: woensdag 9 januari 2013


Vanaf volgende week is het RTL4 TV programma Life is beautiful wekelijks te gast bij de Wellnessboot en Fitland XL in Mill. Dit programma wordt op zaterdag 19 januari om 17.00 uur uitgezonden. Voor de komende 8 uitzendingen zijn en worden opnames gemaakt in de keuken van Sauna- en beautyresort de Wellnessboot, maar ook tal van andere faciliteiten binnen de Wellnessboot en Fitland XL komen in Life is beautiful aan de orde.

Life is beautiful is het televisieprogramma voor iedereen die bewust en gezond van het leven wil genieten. Voor mensen die echte kwaliteit in hunleven willen, die gezondheid en uiterlijke verzorging belangrijk vinden, mensen die houden van luxe, maar ook geïnteresseerd zijn in biologische en duurzame voeding. Deze visie past perfect bij de visie van Fitland: “Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze in balans zijn,” aldus een medewerkster van Fitland XL. “Hierbij staan de kernwaardes Fit, Gezondheid, Experienceen thuis gevoel centraal.”

Het TV programma wordt voor 30% opgenomen in een (kook)studio setting en voor 70% op locatie.De kookstudio is de keuken van Sauna- en beautyresort de Wellnessboot. Iedere aflevering komt dit item terug.Daarnaast zal iedere uitzending iets van de Fitland Groep terug te zien zijn. In de eerste aflevering komen de productgroepen sport en wellness binnen Fitland naar voren. Hierbij is er aandacht voor enkele sporters die aan het trainen zijn voor Alpe d’HuZes en ook de voordelen van de hoogtekamers is een onderwerp in Life is beautiful.

Meer weten over de Wellnessboot en Fitland XL? Zie www.wellnessboot.nl en www.fitland.nl