Deel dit artikel ‹ Terug

FC Den Bosch weer te gast in Mill

Geplaatst op: maandag 7 januari 2013


De selectie van FC Den Bosch start de voorbereiding op de tweede seizoenhelft met een trainingskamp bij Fitland XL in Mill. Dit doen de Bosschenaren al diverse jaren. Ze zullen hierbij gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten van Fitland en het sportpark van RKSV Juliana. Naast het trainingskamp van maandag 7 tot en met woensdag 9 januari in Mill, staan er deze week ook 2 oefenwedstrijden voor het team van Jan Poortvliet op het programma.

De eerste oefenwedstrijd vindt plaats op dinsdag 8 januari om 15.00 uur, uit bij Westerlo (BEL). De wedstrijd wordt gespeeld op het trainingscomplex van Westerlo aan de Veestraat 2440 in Geel. De tweede oefenwedstrijd is op zaterdag 12 januari. In Lier (België) spelen de Bosschenaren die dag om 14.00 uur een oefenwedstrijd tegen Lierse SK. Dit duel wordt afgewerkt in het stadion van Lierse SK aan de Lispersteenweg 237.

FC Den Bosch hervat de competitie op donderdag 17 januari met de inhaalwedstrijd in BrainWash Stadion De Vliert tegen FC Eindhoven (20.00 uur). www.fcdenbosch.nl
advertentie