Deel dit artikel ‹ Terug

Indoor cycling marathon voor goede doel in Mill

Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013


Inschrijven kan tot 25 januari

Op donderdag 31 januari is er weer een indoor cycling marathon bij Fitland XL Mill. Deze wordt georganiseerd door de Stichting Samen voor AD6. Van de totale opbrengst komt 90% ten goede aan stichting Alpe ‘d Huzes die het op zijn beurt weer overdraagt aan het KWF. De overige 10% is bestemd voor Stichting Stamceldonorbank Europdonor Nijmegen. De Stamceldonorbank is een kleine non-profit organisatie die zich richt op het vinden van stamceldonoren voor kinderen en volwassenen met veelal leukemie.

De indoor cycling marathon bestaat donderdag 31 januari vanaf 18.00 uur uit een 5 uur durende les vol show, muziek en spektakel. Het eerste uur zal gegeven worden door Johan van de Waal, voorzitter van de Alpe ‘d Huzes. De overige vier uur zullen instructeurs van Fitland verzorgen, waarvan een aantal in juni zelf ook de Alpe d'huez gaan beklimmen. Maar ook nemen mountainbikester Reza Hormes en oud-wielrenner Fons van Katwijk deel aan deze avond. Ook is wereldkampioene veldrijden Daphny van de Brand aanwezig.

De kosten voor deelnemen bedragen voor leden van Fitland 20,00 euro en 30,00 euro voor niet leden. Na inschrijving ontvangt u een sponsorkaart waarmee familie, vrienden en collega’s u kunnen sponsoren. Brengt uw prestatie meer dan 330,00 euro op, dan ontvangt u gratis het speciaal ontworpen, origineel en uniek indoor cycling marathon wielertenue. Dit is ook te bestellen via www.samenvoorad6.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over de 2 speciale sponsorpakketten voor bedrijven die het goede doel via deze indoor cycling marathon willen steunen.

Meer weten of wilt u inschrijven? Dat kan bij de receptie van Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Tel. 0485-455000 en via de website www.samenvoorad6.nl. Zie ook www.fitland.nl.