Deel dit artikel ‹ Terug

Nachtmis live op L.O.M. TV

Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012


De Lokale Omroep Mill zal maandagavond 24 december live de nachtmis uitzenden vanuit de kerk in Mill. Deze is vanaf 20.00 uur live te zien op TV. Ook via de afdeling radio is deze nachtmis te beluisteren.

Eind december is het ook bij de L.O.M. afdeling TV tijd om terug te kijken. Dat doen zij op zondagavond 30 december met een oudejaarsuitzending. Vanaf 20.00 uur is deze ieder uur te zien tot maandagavond 20.00 uur. In deze Tv-uitzending een terugblijk op 2012. Dat ook via een interview met wethouder Jos van den Boogaart en wethouder Edwin van Schipstal.

Via de dagelijkse TV krant van de Lokale Omroep Mill brengen rond de feestdagen tal van bedrijven, clubs, verenigingen maar ook particulieren hun kerstwens aan u over. Onlangs konden belangstellenden tijdens de Winterfair in Fitland voor de camera ook een wens in spreken. Deze zijn tijdens de kerstdagen in diverse blokjes te zien. Dat op het halve en hele uur. Ook leest u op de TV krant het laatste nieuws.

L.O.M. TV is analoog via Ziggo kanaal 22 te zien in de gemeente Mill en Sint Hubert. Maar ook digitaal via Ziggo op kanaal 45. Dit dan tevens ook in de gemeente Boxmeer, Cuijk, Grave, Sint Anthonis, Landerd, Uden en Veghel.