Deel dit artikel ‹ Terug

Gemeentelijk Darttoernooi in 't Lagerhuis Mill

Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012


Vrijdag 28 december 2012 aanvang 19.45 uur

Op vrijdag 28 december organiseert dartclub No score vanaf 19.45 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis voor de tweede keer een gemeentelijk darttoernooi. Dat wil zeggen dat iedereen die in de gemeente Mill en Sint Hubert woont of bij een dartclub uit deze gemeente speelt mee mag doen. Inschrijven kan bij ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill en deelnemen kan voor 6 euro. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Dartclub "No Score" is de dartclub van ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. DC NoScore is in 2003 opgericht. Het idee om een dartclub op te richten is zoals dat gaat bij veel clubs ontstaan tijdens één van de vele gezellige nachten aan de bar bij het Lagerhuis. Enkele weken later is dat idee ook echt uitgevoerd en sindsdien is DC NoScore een feit. Naast dit Gemeentelijk Darttoernooi organiseren zij ook het Gesloten Mill (februari 2013) en het bekende Open Millse dartsTrophy (Maart/april 2013), Hét darttoernooi van Mill. Maar ook zijn er eigen clubkampioenschappen (4 januari 2013).

Het eerste Gemeentelijk Darttoernooi vorig jaar was een succes. Diverse lokale darters streden er om de prijzen. Uiteindelijk werd deze gewonnen door Manfred van Daal. Nummer 2 werd Rik Hendriks, Marco Janssen werd nummer 3 en Roel Hermsen werd vierde. Gaan zij dit jaar opnieuw voor de prijzen? Dat zal blijken op vrijdagavond 28 december. Inschrijven kan tot uiterlijk 28 december 19.30 uur, maar als u dat nu al doet bent u gegarandeerd van deelname. Komt u dus uit Mill, Langenboom, Wilbertoord of Sint Hubert, speelt u bij een dartclub uit de gemeente Mill en Sint Hubert of heeft u een andere duidelijke binding met deze gemeente, doe dan mee aan dit toernooi.

Meer informatie rond activiteiten in het Lagerhuis is ook in de online agenda te vinden op www.lagerhuismill.nl