Deel dit artikel ‹ Terug

The Best Exotic Marigold Hotel tijdens Matineebios

Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012


Op vrijdag 4 januari, de dag na de jeugdbios, waar Ice Age 4 en Rock of Ages op het witte doek te zien zijn, is het weer tijd voor de Matineebios. De eerste film die in 2013 tijdens de Matineebios van Filmhuis Mill te zien is, is ‘The Best Exotic Marigold Hotel’.

The Best Exotic Marigold Hotel is een komisch drama over de inwoners en werknemers van een bejaardentehuis in de Indiase stad Bangalore. Een groep Britse gepensioneerden wil hun oude dag doorbrengen in het exotische India. De groep laat zich verleiden door de flitsende advertentie van het gerestaureerde Marigold Hotel. Eenmaal daar blijkt het voormalige paleis een stuk minder luxe te zijn dan men dacht. De senioren besluiten er het beste van te maken en ontdekken dat je altijd een nieuw leven en een nieuwe liefde kunt beginnen.

Kaartjes kosten 4€, inclusief koffie of thee. De zaal is open om 13.30 u. en de film begint om 14.00 u. Halverwege de film is er pauze. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of te reserveren via filmhuis@myllesweerd.nl.

De Matineebios is een aparte tak van ‘Filmhuis Mill’. In Filmhuis Mill draait iedere tweede woensdagavond van de maand een film.